Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Inter-IQ ontwikkelt, vult, beheert en onderhoudt websites in alle maten en soorten voor organisaties en personen. Wij bestaan al sinds 1998 en ons bureau is daarmee een van de oudste webontwikkelingsbureaus van ‘s-Hertogenbosch.
Onze organisatie is niet groot, maar dat heeft voor u als klant juist veel voordelen. De lijnen zijn kort. Wij garanderen u buitengewone aandacht voor uw opdracht, een snelle respons en goede service achteraf.

Wat doen wij voor U?

 • COMPLEET PAKKET
  Wij regelen het hele proces voor u. Van aanvraag domeinnaam tot en met het bouwen van de website. En van het plaatsen van de site op een webserver tot en met het activeren van mailadressen.
 • WORDPRESS
  Wij bouwen uw website met WordPress. Waarom? U kunt hiermee zelf op eenvoudige wijze onderdelen op uw website onderhouden. Uiteraard kan Inter-IQ ook voor u het content-onderhoud realiseren.
 • PROCEDURE
  Hoe gaat het proces in haar werk? U kiest één van onze bestaande Premium Thema’s (ontwerpen). Eventueel kunnen we een website volledig ontwerpen. Aan de laatste optie zijn iets hogere kosten verbonden.
 • DOMEINNAAM
  U hebt een domeinnaam nodig om gevonden te worden. Wij vragen uw domeinnaam aan. Wanneer u door ons de website laat bouwen en het een nl-domeinnaam betreft, is deze gratis. Voor een andere extensie betaalt u een klein extra jaarbedrag.
 • CONTENT
  Wanneer u de content (tekst, logo’s en afbeeldingen) beschikbaar hebt, kan het proces snel in gang komen. Uw website met maximaal 5 pagina’s kan binnen een week online zijn. Grotere websites vergen iets meer tijd.
 • HOSTEN
  Uw website moet op een zogenoemde webserver staan om wereldwijd 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Wij regelen dit hele proces voor u. Inter-IQ beschikt over snelle servers. Wij nemen u daarmee veel werk uit handen. Zogenoemde webhosting kan bij ons vanaf € 9,95 per maand, inclusief beveiliging en wekelijkse updates.
Vragen? Contact? Stuur ons een mailtje en wij nemens zo spoedig mogelijk contact met u op.