Selecteer een pagina

Drone services

Ontdek de wereld vanuit nieuwe hoogtes met Inter-IQ’s drone services! Als toonaangevend communicatiebureau dat gespecialiseerd is in journalistieke producties en websites, hebben we ons arsenaal uitgebreid met krachtige 4K-camera drones. Onze bedrijf is gecertificeerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de piloten beschikken over een officieel dronebrevet.

Met onze drone maken we verbluffende luchtfoto’s en meeslepende video’s, voornamelijk binnen een straal van tien kilometer rond ‘s-Hertogenbosch. Ons groeiende portfolio toont trots al adembenemende beelden van de Maaspoort, een prachtige Bossche wijk die langs de majestueuze Maas ligt. Binnenkort voegen we nieuwe video’s en foto’s toe van andere locaties in de regio.

Of je nu een makelaar, huiseigenaar, hotel of restaurant bent, wij bieden onze diensten graag aan iedereen die wil genieten van het spectaculaire perspectief dat alleen een drone kan bieden. We zijn volledig op de hoogte van de wettelijke voorschriften, omdat naleving hiervan een integraal onderdeel was van onze vliegcursus. Bovendien zijn we uitstekend verzekerd en werken we met de betrouwbare en veilige DJI Mini 2 drones. Deze drones kunnen ruim een half uur in de lucht blijven en zijn uitgerust met een automatische return to home functie voor extra gemoedsrust. Met drie accu’s per drone kunnen we maar liefst anderhalf uur vliegen, waarbij we indien nodig tussendoor landen om accu’s te vervangen.

ACTIEPRIJS
Om onze fantastische drone-diensten te introduceren, bieden we een speciale actieprijs aan. Tot en met 30 november 2023 kun je voor slechts 100 euro (exclusief BTW) tien minuten video ontvangen, eventueel verdeeld over meerdere korte delen, inclusief edit, rechtenvrije achtergrondmuziek en/of commentaar naar wens. De video’s worden geleverd in indrukwekkende 4K-kwaliteit en in het populaire MP4-formaat.

Daarnaast leveren we adembenemende luchtfoto’s. Tot en met 30 november voor slechts 50 euro (exclusief BTW). En dat voor liefst 10 foto’s in hoge resolutie, tot wel 5000×8000 pixels, die met zorg bewerkt zijn in Photoshop. Ook panoramafoto’s en foto’s in cilinderformaat (360 graden) behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld ideaal voor een dakcheck van uw huis.

Grijp deze unieke kans en breng je projecten, vastgoed of onderneming naar nieuwe hoogten met Inter-IQ’s drone services! Neem vandaag nog contact met ons op en laat je verrassen door de magische beelden die alleen de lucht kan bieden.

Vragen? Contact? Stuur ons een mailtje en wij nemens zo spoedig mogelijk contact met u op.